Signatur bygg
& eiendom AS

Rehabilitering

Rehabilitering

NÅR DETALJENE ER VIKTIG, OG KVALITET EN SELVFØLGE

Signatur Bygg & Eiendom A/S ble etablert i 2011, og er ett lokalt Byggmesterfirma, som drives og eies av personer med lokal forankring på Haugalandet. Arbeidstokken består av 10 personer som er byggmestere, tømrere og lærlinger.

Ett bygg som ikke blir tatt vare på, kan fort bli kostbart om man venter for lenge med vedlikehold.

Det er viktig å følge med på den ytre fasaden, og se etter svakheter. En knust takpanne, eller ett råttent kledningsbord, kan lede små mengder vann inn i bygget og forårsake store skader over tid.

Vi kommer gjerne en tur ut og vurderer om tak, kledning eller vinduer må byttes. Vi kan gi uforpliktende pristilbudet der vi hjelper deg med deler av, eller hele jobben.

Mange boligeiere ser muligheten for oppgradering når man først skal i gang med ett arbeide. Kanskje drømmen om en større stue kan realiseres når man først må bytte vinduer og kledning på den veggen? Eller kanskje det gamle badet kan utvides for å få plass til ett etterlengtet badekar?

Vi har lang erfaring med tilbygg og ombygging, og ser lett hva som er mulig akkurat hos deg. Når vi i samarbeid med deg kombinerer ønsker med muligheter, lager vi et pristilbud. Ofte en totalpakke, der vi styrer og koordinerer prosjektet slik at det blir ett kvalitetsmessig resultat innenfor avtalt tidsramme.

KONTAKT OSS

NÅR DETALJENE ER VIKTIGE, OG KVALITET EN SELVFØLGE


Kontakt